Menu I
Zupa
Barszcz czerwony z pasztecikiem
Danie główne
Dorsz na warzywach
Pierogi z kapustą i grzybami
Ziemnaki zapiekane
Kapusta z fasolą
Deser
Makowiec z polewą toffi i orzechami
Przystawki
Śledź po kaszubsku z żurawiną
Śledź w śmietanie
Tymbaliki
Sałatka jarzynowa
Sałatka grecka
Napoje
Kawa, Herbata
Kompot z suszu wigilijnego
Woda z miętą i cytryną
Soki
Menu II
Zupa
Barszcz czerwony z krokietem
Danie główne
Filet z dorsza
Karp w złocistej skorupce
Pierogi z kapustą i grzybami
Kapusta z grochem
Ziemnaki zapiekane
Deser
Sernik czekoladowo-waniliowy z frużeliną wieloowocową
Przystawki
Tatar z łososia
Trio śledziowe
Tymbaliki
Sałatka jarzynowa
Sałatka grecka
Napoje
Kawa, Herbata
Kompot z suszu wigilijnego
Woda z miętą i cytryną
Soki
Menu III
Zupa
Zupa grzybowa z łazankami
Danie główne
Pstrąg z masłem ziołowym
Karp w złocistej skorupce
Pierogi z kapustą i grzybami
Kapusta z grochem
Ziemnaki zapiekane
Deser
Trzy rodzaje ciast: sernik, makowiec, piernik z orzechami
Przystawki
Tatar z łososia
Trio śledziowe
Tymbaliki
Sałatka jarzynowa
Sałatka grecka
Napoje
Kawa, Herbata
Kompot z suszu wigilijnego
Woda z miętą i cytryną
Soki